[wds id="1"]

Detacheren van gekwalificeerd personeel

ASP Uitzendprojecten kent feitelijk twee vormen van detachering. U kunt gedetacheerd worden voor de lengte van een project. U komt dan tijdelijk bij ASP Uitzendprojecten in dienst, en wordt ingezet voor het betreffende project. Een voordeel voor de werrkgever is dat deze geen dienstverband met u hoeft aan te gaan. Erg handig voor tijdelijke uitbreiding van het personeel of voor de werkgever om betaald ervaring op te doen.

De werkgever kan detachering met uitzicht op een (vast) dienstverband aanbieden. U komt als medewerker dan één jaar onder contract bij ASP Uitzendprojecten. ASP houdt tijdens deze periode de vinger aan de pols, en heeft regelmatig contact met werknemer en werkgever. Een aantal evaluatiegesprekken wordt ingezet om te bepalen of het dienstverband omgezet gaat worden in een vast dienstverband.

ASP Uitzendprojecten heeft als belangrijkste doel om partijen aan elkaar te verbinden. Of dat nu door middel van een tijdelijke aanstelling gaat, om ervaring op te doen, om een project/tijdelijke invulling mogelijk te maken, of door middel van een traject waarbij zowel werkgever als werknemer door middel van detachering, werken aan een baan met toekomstperspectief.

Benieuwd naar onze aanpak?

Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

T: 06-41981952, of
T: 06-57582505
E: asp@uitzendprojecten.nl