[wds id="1"]

Uitzenden flexibel personeel

ASP Uitzendprojecten heeft de beschikking over een snel groeiende groep flexmedewerkers en uitzendkrachten. ASP Uitzendprojecten kan voor vrijwel elke branche direct geschikt personeel leveren.

Werving en selectie

Wij verzorgen de werving en selectie. voor personeel voor vaste werkzaamheden of voor een tijdelijke klus. Het personeel dat wij leveren zal zo veel mogelijk afgestemd zijn op uw wensen, bedrijf en cultuur, waardoor de kans op een goede match groot is. U beschikt via ASP Uitzendprojecten altijd over voldoende medewerkers. Het voordeel van uitzenden via ASP is dat u de samenwerking met het personeel kan beëindigen zodra u dat wil.

Typerend voor onze werkwijze is de professionele, maar ook persoonlijke aanpak. Wij werken graag nauw samen met u en uw organisatie. Onze manier van werken en communiceren is helder, duidelijk en transparant. We zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen is op ASP Uitzendprojecten bijzonder van kracht. We houden van korte lijnen en duidelijke afspraken. Iets wat door alle partijen altijd bijzonder wordt gewaardeerd.

Wat kan ASP Uitzendprojecten voor u betekenen?

Tijdelijke drukte opvangen? Veel mensen tegelijk op vakantie? Ziekteverzuim? Zwangerschapsverlof? Uitbreiding, vanwege het succes van uw organisatie? Een grote order? ASP Uitzendprojecten helpt u de investering te spreiden en het risico te verkleinen door flexibele en capabele uitzendkrachten in te zetten.

Benieuwd naar onze aanpak?

Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

T: 06-41981952, of
T: 06-57582505
E: asp@uitzendprojecten.nl